2022 UNİKOP Stratejik Planlama Kurulu Konya Teknik Üniversitesi Başkanlığında Toplandı

2022 UNİKOP Stratejik Planlama Kurulu ilk toplantısını, Konya Teknik Üniversitesi başkanlığında 20 Nisan 2022 tarihinde düzenlenen çevrimiçi toplantı ile gerçekleştirdi.

Konya Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. H. Selçuk Halkacı başkanlığında UNİKOP üyesi Rektör Yardımcılarının ve KTÜN UNİKOP Koordinatörü ve Koordinatör Yardımcılarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda, 9. Ulusal KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumunun temaları belirlendi. Sempozyumun 24-26 Ekim 2022 tarihlerinde düzenlenmesine karar verildi.

Stratejik Planlama Kurulu toplantısında ayrıca UNİKOP bünyesinde 12-13 Mayıs 2022 tarihinde yapılacak olan “8. Konya Teknik Üniversitesi Mühendislik Öğrenci Proje Pazarı” (Konya) ve 26-27 Mayıs 2022 tarihlerinde düzenlenecek olan “Her Boyutuyla Bağımlılıkla Mücadele” (Kırıkkale) temalı sempozyum ve gerçekleştirilmesi düşünülen diğer etkinlikler hakkında bilgi alışverişi yapıldı.